Jelovnik od 12. svibnja do 16. svibnja 2025.
Napomena: svakodnevno se uz ručak poslužuju 3 vrste kruha
Ponedjeljak
Doručak: Kroasan šunka – sir, jogurt, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: Pečena vratina, mlinci, cikla
- Alergeni: 1, 7
Užina: Kornfleks, mlijeko
- Alergeni: 1, 7
Utorak
Doručak: Kruh, namaz „Nutko“, mlijeko, voće
- Alergeni: 1, 8
Ručak: Lažna sarma, pire krumpir
- Alergeni: 1, 9
Užina: Muffin mrkva
- Alergeni: 1
Srijeda
Doručak: Žitarice, mlijeko, voće
- Alergeni: 1, 7, 8
Ručak: Pileći saft, njoki, zelena salata
- Alergeni: 1, 3, 7
Užina: „Čoko – Loko“
- Alergeni: 1, 7
Četvrtak
Doručak: Kruh, sirni namaz, pureća šunka, sok, voće
- Alergeni: 1,7, 9
Ručak: Umak „bolonjez“, špageti, kupus salata
- Alergeni: 1, 9
Užina: Štrudla sa sirom
- Alergeni: 1,7
Petak
Doručak: Kruh, pašteta od tune, jogurt, voće
- Alergeni: 1,7
Ručak: Panirane ribice, 3 vrste salate, voće
- Alergeni: 1, 4, 3, 7
Užina: Integralni keksi
- Alergeni: 1, 8
U prilogu se nalaze dokumenti vezani za način prehrane učenika u školskoj godini 2024./2025. kao i načinu financiranja prehrane učenika produženog boravka.