Jelovnik od 9. lipnja do 13. lipnja 2025.
Napomena: svakodnevno se uz ručak poslužuju 3 vrste kruha
Ponedjeljak
Doručak: Palenta, jogurt, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: Pečena svinjska vratina, rižoto s tikvicama, cikla
- Alergeni: 1
Užina: Žitarice, mlijeko
- Alergeni: 1, 7
Utorak
Doručak: Sirni namaz na kruhu, kuhano jaje, mlijeko, voće
- Alergeni: 1, 3, 7
Ručak: Varivo od teletine, brokule
- Alergeni: 1, 9
Užina: Pašteta na kruhu
- Alergeni: 1
Srijeda
Doručak: Sendvič, šunka, sir, cedevita, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: Bolonjez špageti, kiseli krastavci
- Alergeni: 1, 9
Užina: Banane
- Alergeni: –
Četvrtak
Doručak: Maslac i med na kruhu, mlijeko, voće
Alergeni: 1, 7
Ručak: Grah sa hrenovkama
- Alergeni: 1, 9
Užina: Kruh, sirni namaz
- Alergeni: 1,7
Petak
Doručak: Žitarice, mlijeko, jogurt, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: Losos u bijelom umaku, zeleni rezanci, miješana salata
- Alergeni: 1, 3, 7
Užina: Jabuka
- Alergeni: –
U prilogu se nalaze dokumenti vezani za način prehrane učenika u školskoj godini 2024./2025. kao i načinu financiranja prehrane učenika produženog boravka.