Jelovnik od 13. do 17. listopada 2025.

Napomena: svakodnevno se uz ručak poslužuju 2 vrste kruha

Ponedjeljak

Doručak: pizza, čaj, limun, med, voće

  • Alergeni: 1,  7

Ručak:  pileći batak, zabatak, mlinci, cikla salata

  • Alergeni: 1, 4

Užina: integralni keksi, mandarine

  • Alergeni: 1

Utorak

Doručak:  žitarice s mlijekom, banana, voće

  • Alergeni: 1, 7

Ručak: lažna sarma, palenta

  • Alergeni: /

Užina: puding vanilija

  • Alergeni:  7

Srijeda

Doručak: sirni namaz, pileća salama “Dimcek”, jogurt, voće

  • Alergeni: 1, 7

Ručak: grašak varivo s teletinom

  • Alergeni: /

Užina: kruh, čajna pašteta

  • Alergeni:  1

Četvrtak

Doručak: kruh, maslac, med, mlijeko, voće

  • Alergeni: 1, 7

Ručak: pileći file u saftu s povrćem, tjestenina

  • Alergeni: 1, 7

Užina: banana

  • Alergeni: /

Četvrtak

Doručak: kukuruzni savitak, voće

  • Alergeni: 1, 7

Ručak: rižoto s lignjama, zelena salata s rikolom

  • Alergeni: 1, 4

Užina: napolitanke

  • Alergeni: 1, 7

U prilogu se nalaze dokumenti vezani za način prehrane učenika u školskoj godini 2025./2026. kao i načinu financiranja prehrane učenika produženog boravka.

Skip to content