Jelovnik od 13. do 17. listopada 2025.
Napomena: svakodnevno se uz ručak poslužuju 2 vrste kruha
Ponedjeljak
Doručak: pizza, čaj, limun, med, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: pileći batak, zabatak, mlinci, cikla salata
- Alergeni: 1, 4
Užina: integralni keksi, mandarine
- Alergeni: 1
Utorak
Doručak: žitarice s mlijekom, banana, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: lažna sarma, palenta
- Alergeni: /
Užina: puding vanilija
- Alergeni: 7
Srijeda
Doručak: sirni namaz, pileća salama “Dimcek”, jogurt, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: grašak varivo s teletinom
- Alergeni: /
Užina: kruh, čajna pašteta
- Alergeni: 1
Četvrtak
Doručak: kruh, maslac, med, mlijeko, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: pileći file u saftu s povrćem, tjestenina
- Alergeni: 1, 7
Užina: banana
- Alergeni: /
Četvrtak
Doručak: kukuruzni savitak, voće
- Alergeni: 1, 7
Ručak: rižoto s lignjama, zelena salata s rikolom
- Alergeni: 1, 4
Užina: napolitanke
- Alergeni: 1, 7
U prilogu se nalaze dokumenti vezani za način prehrane učenika u školskoj godini 2025./2026. kao i načinu financiranja prehrane učenika produženog boravka.